Utforska våra
behandlingar

Hos Beutly kan du boka skönhetsbehandlingar över hela Sverige. Nedan kan du läsa mer om olika behandlingar du kan boka hos oss.

Utforska våra behandling

Hos Beutly kan du boka skönhetsbehandlingar över hela Sverige. Nedan kan du läsa mer om olika behandlingar du kan boka hos oss.

Ansiktsbehandlingar

Portömning – innebär att man gör en djuprengöring av porerna.

Dermapen/Microneedling – Dermapen är det ledande varumärket för Microneedling, vilket är en behandling där man med hjälp av en nålbeprydd handhållen apparat behandlar huden. Läs mer om:
Dermapen/microneedling i Stockholm
Dermapen/microneedling i Göteborg

Kemisk Peeling – Kemisk peeling innebär att man löser upp det övre hudlagret med hjälp av en kemisk lösning (tex AHA, BHA, TCA eller PHA-syra). Läs mer om:
Kemisk Peeling i Stockholm
Kemisk Peeling i Örebro
Kemisk Peeling i Västerårs
Kemisk Peeling i Uppsala
Kemisk Peeling i Göteborg
Kemisk Peeling i Malmö

Plasma PenFibroblast – Plasma pen är en ej invasiv hudbehandling där man med hjälp av riktad energi kan behandla oelastisk hud, rynkor och ojämn hudton.

Läs mer om Klassisk ansiktebehandling eller om portömning. Besväras du av rynkor runt munnen?

Hud

Hifu-behandling – HIFU står för High-intensity focused ultrasound och är en avancerad behandling som tightar till huden med hjälp av högintensitets-fokuserat ultraljud.

LED-ljusterapi – LED-ljusterapi är en ej invasiv behandling där man med hjälp av djupverkande LED-ljusenergi sätter igång kroppens egen naturliga cellförnyelse och därmed kan föryngra och reparera huden.

IPL – IPL står för intense pulsed light, intensivt pulserat ljus. Det är en slags ljusterapi som kan användas för att avlägsna solskador, åderbråck, trasiga blodkärl, fräknar och åldersfläckar.

Trådlyft – Trådlyft innebär att man med hjälp av en nål fäster små, biologiskt-nedbrytbara trådar under huden för att på ett sätt mekaniskt lyfta huden.
Trådlyft Stockholm
Trådlyft Göteborg
Trådlyft Malmö
Trådlyft Uppsala
Trådlyft Örebro
Trådlyft Västerås

Spraytan – Det finns två alternativ för dig som vill göra en spraytan. Antingen köper du spraytan-flaskor för hemmabruk eller så går du till en salong som utför arbetet åt dig.

Dembrasion – kallas i dagligt tal kallas för hudslipning. Detta är en behandling där man med hjälp av en slags ”slipmaskin” slipar hudens övre lager.

Lär dig mer om permanent hårborttagning och tatueringsborttagning.

Injektionsbehandlingar

Fillers – Restylane Skinboosters och Juvéderm är två av de kändare branschmärkena inom fillers
Fillers i Stockholm
Fillers i Göteborg
Fillers i Uppsala
Fillers i Örebro
Fillers i Västerås

Profhilo – är en typ av fillers men till skillnad från en traditionell typ av fillers används Profhilo inte för att skapa volym utan för att förbättra hudens kvalitet.

PRP – Platelet Rich Plasma – behandling kallas i folkmun för Vampyr eller Dracula-behandling. På svenska översätts PRP till; blodplättrik plasmabehandling.

Mesoterapi – är en behandling där med hjälp av mikroinjektioner tillför huden en lösning som innehåller vitaminer, mineraler och andra typer av kemikalier.

Belkyra – är en behandling som i huvudsak används för att behandla så kallad dubbelhaka.

Läs mer om Läppförstoring

Laserbehandlingar

Koldioxidlaser – Denna typ av laserbehandling används i regel för att behandla ärr, rynkor, vårtor, fibrom, pigmentfläckar och andra ojämnheter i huden. CO2-laser används även för så kallad slidförsnävning. en typ av populär CO2-laser är så kallad Fraxel Laser.

Plastikkirurgi

Armplastik – en typ av plastikoperation som utförs i syfte att reducera gäddhäng och skapa en fastare armkontur.

Bukplastik – utförs i syfte att avlägsna överflödig hud och fett kring midjan.

Näsplastik –  ett plastikkirurgiskt ingrepp där man omformar näsans struktur.

Bröstförstoring – innebär att man med hjälp av plastikkirurgi ökar volymen på brösten.

Ansiktslyft – ett kirurgiskt ingrepp som utförs i syfte att reducera ålderstecken i ansikts- och halsområdet.

Ögonlocksplastik – ett plastikkirurgiskt ingrepp som motverkar tunga och hängande ögonlock.

Fettreducering

Fettsugning – Fettsugning kallas även liposkulptur, på engelska för liposuction, och är ett kirurgiskt ingrepp som innebär att man lokalt avlägsnar fettansamlingar från kroppen.

Coolsculpting – Vid behandlingen används kyla för att förstöra kroppens fettceller på ett sätt som inte orsakar köldskador på huden.

Belkyra – en så kallad subkutan injektion, det vill säga en injektion i underhudsfettet i området under hakan. Där verkar ämnet genom förstöra fettceller.

Vad är Beutly? Beutly är en tjänst som kan liknas vid tjänsten Arkitektly, som man kan använda för att hitta arkitekter, men hos Beutly kan du hitta företag inom skönhetsindustrin.

Fransar och Bryn

Yumilashes / Yumi-brows – en teknik för ett naturligt franslyft där man med hjälp av keratin lyfter fransarna med permanenta resultat.

Lashlift – Till skillnad från en fransförlängning använder man vid ett lash lift enbart kroppens naturliga ögonfransar.

Microblading – En form av semi-permanent tatuering för att framhäva ögonbrynen, Phibrows är en typ av microblading