Vas är en klassisk ansiktsbehandling?

Klassisk Ansiktsbehandling

Beutly är en portal där du kan boka hud och skönhetsbehandlingar över hela Sverige. Vi gör det lätt att jämföra priser och att hitta en salong som utför den behandling som du letar efter.

Läs om vad en klassisk ansiktsbehandling innebär eller hjälp oss hitta en salong nära dig!

Vas är en klassisk ansiktsbehandling?

Vad är en klassisk Ansiktsbehandling?

En klassisk ansiktsbehandling är den vanligaste typen av ansiktsbehandlingar och innebär rengöring, exfoliering, återfuktning och ansiktsmask. Vilka produkter som används beror på din hudtyp. I fall vissa ingår även massage men detta är som oftast valbart.

Läs mer om portömning

Vad hjälper en klassisk ansiktsbehandling mot?

En klassisk ansiktsbehandling är lämplig för alla hudtyper och hjälper mot trött och ofräsch hy. Lider man av rosacea eller eksem bör man undvika ångbehandlingen och istället använda en fuktig handduk för öppna upp porerna. Behandlingen avslutas med återfuktning och eventuell massage. 

Vad händer under klassisk ansiktsbehandling?

En klassisk ansiktsbehandling börjar med att huden rengörs och en exfolierande skrubb används för att ta bort död hud. Detta följs av en ångbehandling för att få bort pormaskar.

Vilka resultat kan man förvänta sig av en klassisk ansiktsbehandling?

Med en klassisk ansiktsbehandling kan man behandla en rad olika hudproblem. Bland annat igentäppta porer, acne, torr och trött hud. Viktigt att tänka på att en ansiktsbehandling inte kommer att göra underverk. Det kan hjälpa till att fräscha upp huden i det korta perspektivet men för att uppnå verkliga resultat krävs det att du gör jobbet själv genom att vara noggrann med din hy.