Boka YUMI-brows – ögonbrynslyft – inklusive färg och keratinbehandling

Beutly är en portal där du kan boka hud och skönhetsbehandlingar över hela Sverige. Vi gör det lätt att jämföra priser och att hitta en salong som utför den behandling som du letar efter.

Se salonger och jämför priser
Vad kostar det att göra Yumibrows?
Fotocred: Sevgi Kalabas
Priset för Yumi-brows ligger på runt 750 SEK. Priserna varierar lite beroende mellan orter och salonger. Att boka Yumilashes tillsammans med Yumi-brows kostar cirka cirka 1200 SEK

Allt om Yumi-brows

På den här sidan kan du läsa om Yumi-brows. Nedan ser du en sammanställning av de rubriker som återfinns i denna artikel. Använd snabblänkarna nedan för att hoppa direkt till respektive avsnitt.
Vad kostar det att göra Yumibrows?

Vad kostar det att göra Yumi-brows?

Att göra Yumi-brows är aningen dyrare än ett vanligt ögonbrynslyft – lashlift. Skillnaden mellan dessa två behandlingar är att ett vanligt lashlift endast innebär att man böjer ögonfransarna men vid en Yumi-brows-behandling stärks även ögonbrynen med hjälp av keratin. Kostnaden för Yumi-brows ligger på runt 750 kronor medan en vanligt lashlift ligger på cirka 500 SEK.

Yumibrows - för och efter

Fotocred: Sevgi Kalabas

Yumi-brows – För och efter

Se bild för resultat av en Yumi-brows behandling.

Vad ska man tänka på när man gör Yumi-brows?

Efter behandling ska man inte utsätta ögonbrynen för väta. Avstå med att duscha ögonbrynen de efterföljande två dygnen. Ett tips är därför att duscha precis innan utförd behandling. Efter avslutad behandling bör du undvika bastu och solning i 24 timmar. Låt bli att röra vid ögonbrynen under några timmar. Det kan även vara bra att införskaffa en keratinmascara för att eftervården av dina bryn. Det är även viktig att tvätta brynen ofta efter behandlingen (dock inte inom de två första dygnen).

Hur lång tid tar det att göra Yumi-brows?

En Yumi-brows-behandling tar cirka tre kvart – 45 minuter.

Hur ofta bör man göra Yumi-brows?

Yumi-brows kan göras med tätare mellanrum än Yumi-lashes. Detta eftersom ögonbrynen växer lite snabbare än fransarna. Räkna med att behandlingen håller i 4-8 veckor.

Hur går det till att göra Yumi-brows?

Innan en Yumi-brows-behandling påbörjas tvättas alltid ögonbrynen. Behandlingen utförs sedan under olika steg som går ut på att:

  • Steg ett är att göra dina hårstrån mjukare
  • När håren är uppmjukade är det dags stärka dem med keratin
  • Efter detta ska stråna fixeras färgas och till slut laminerar man dem
Yumibrows
Boka Behandling

Inget som står på denna sida bör anses som medicinsk rådgivning. Innan du bestämmer dig för att göra en behandling/operation ska du alltid rådgöra med legitimerad sjukvårdpersonal.