Boka Ansiktsbehandling hos Beutly

På denna sida kan du läsa om vilka ansiktsbehandlingar som går att boka på Beutly. Vi arbetar med mängder av Skönhets- och hudterapeuter över hela Sverige.

Se salonger och jämför priser

Beutly är en portal där du kan boka hud och skönhetsbehandlingar över hela Sverige. Vi gör det lätt att jämföra priser och att hitta en salong som utför den behandling som du letar efter.

Skäm bort dig själv med en ansiktsbehandling. Beutly är en portal där du kan boka hud- och skönhetsbehandlingar över hela Sverige. På den här sidan kan du läsa om de ansiktsbehandlingar som vi erbjuder. För att boka någon av dem trycker du på knappen uppe till höger och vi matchar dig med någon som utför dem efter önskad tid och ort.

Ansiktsbehandling i Stockholm

Exempel på ansiktsbehandlingar som går att boka:

Klassisk ansiktsbehandling

Vanlig klassisk ansiktsbehandling är en våra vanligaste behandlingar som utförs. Den tar i regel 90 minuter men kan variera lite beroende på salonger. Innefattar som oftast djuprengöring, massage, mask, kräm och porrengöring.

Portömning

Vanlig porengöring innefattar ofast peeling, tömning av porer, ett lugnande serum, ansiktsmask, rengöring och man vill kan man som oftast även forma ögonbrynen. Priset är cirka 600 kronor.

Kemisk peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för en mängd olika ansiktsbehandlingar som utförs med hjälp av aktiva ämnen. Denna typ av behandling hjälper mot bland annat akne, minska porer och hud föryngring.

LED ljus terapi

Med hjälp av LED ljusterapi kan vi behandla genom naturlig cellulär läkande. Denna typ a behandling är effektiv mot till exempel akne och föryngrar huden.

PRX-T33

PRX-T33 är en form av kemisk peeling med goda effekter och minimal konvalescens.

Dermapen/microneedling

Microneedling och är en behandling där man hjälp av en nålplatta når djupare in i porer. Man kan ungefär säga att man använder nålarna för att få serumet att verkligen verka på djupet.

Laserbehandlingar

Vi erbjuder en mängd olika laserbehandlingar som utförs i ansiktsområdet. Bland annat för hårborttagning, avlägsnande av pigmentfläckar, uppstramning och hudföryngring.

Ansiktslyft

Ansikts-och kindlyft utförs för att strama upp huden i ansiktet och/eller hals. Lyftet kan utföras på många olika sätt men i regel är det mest effektivt med kirurgiska lyft.

Fillers

Fillers innebär att man injicerar produkter som ger volym. Genom fillers kan man till exempel förstora läppar, kinder eller höja upp nedsjunkna ärr, mm.

Plasma Pen

En oerhört effektiv icke kirurgisk behandling som reducerar bland annat påsar under ögonen och rynkor. Med hjälp av så kallad fulguration som sker genom en elektrod hjälper man till med att strama upp huden.

Mekanisk slipning – dermabrasion

En mindre vanlig form av behandling för att minska acneärr. Detta innebär att huden slipas ned till den ytliga delen av läderhuden. Denna typ av behandling passar den som väldigt grovärrbildning i ansiktet.

HIFU behandling

HIFU står för högintensivt fokuserat ultraljus som hjälper till med att strama upp huden. Detta är en icke kirurgisk och utan går till genom att man tillför värmeenergi till huden.

Boka ansiktebehandlingar hos Beutly

Skäm bort dig med en ansiktsbehandling

Vi arbetar med  salonger i hela Sverige. Jämför salonger och boka en tid idag!

OM BEUTLY
Hur blir man av med acneärr?

Lider du av ärr efter acne? Eller andra oönskade ärr efter till exempel operation?

Läs mer…

Oönskade ärr i ansiktet?

hur du blir av med acneärr