Boka Ansiktsbehandling hos Beutly

På denna sida kan du läsa om vilka ansiktsbehandlingar som går att boka på Beutly. Vi arbetar med mängder av Skönhets- och hudterapeuter över hela Sverige.
Boka Konsultation/tid för behandling
Skäm bort dig själv med en ansiktsbehandling. Beutly är en portal där du kan boka hud- och skönhetsbehandlingar över hela Sverige. På den här sidan kan du läsa om de ansiktsbehandlingar som vi erbjuder. För att boka någon av dem trycker du på knappen uppe till höger och vi matchar dig med någon som utför dem efter önskad tid och ort.

Exempel på våra ansiktsbehandlingar:

Klassisk ansiktsbehandling
Vanlig klassisk ansiktsbehandling är en våra vanligaste behandlingar som utförs. Den tar i regel 90 minuter men kan variera lite beroende på salonger. Innefattar som oftast djuprengöring, massage, mask, kräm och porrengöring.
Boka idag
Portömning
Vanlig porengöring innefattar ofast peeling, tömning av porer, ett lugnande serum, ansiktsmask, rengöring och man vill kan man som oftast även forma ögonbrynen. Priset är cirka 600 kronor.
Läs mer om portömning
Kemisk peeling
Kemisk peeling är ett samlingsnamn för en mängd olika ansiktsbehandlingar som utförs med hjälp av aktiva ämnen. Denna typ av behandling hjälper mot bland annat akne, minska porer och hud föryngring.
Läs mer om våra Kemisk peeling
LED ljus terapi
Med hjälp av LED ljusterapi kan vi behandla genom naturlig cellulär läkande. Denna typ a behandling är effektiv mot till exempel akne och föryngrar huden.
Läs mer om LED ljus terapi
Dermapen
Kallas även Microneedling och är en behandling där man hjälp av en nålplatta når djupare in i porer. Man kan ungefär säga att man använder nålarna för att få serumet att verkligen verka på djupet.
Läs mer om Dermapen
Laserbehandlingar
Vi erbjuder en mängd olika laserbehandlingar som utförs i ansiktsområdet. Bland annat för hårborttagning, avlägsnande av pigmentfläckar, uppstramning och hudföryngring.
Läs mer om våra Laserbehandlingar
Ansiktslyft
Ansikts och kindlyft utförs för att strama upp huden i ansiktet och/eller hals. Lyftet kan utföras på många olika sätt men i regel är det mest effektivt med kirurgiska lyft.
Läs mer om Ansiktslyft
Fillers
Fillers innebär att man injicerar produkter som ger volym. Genom fillers kan man till exempel förstora läppar, kinder eller höja upp nedsjunkna ärr, mm.
Läs mer om fillers
Botoxbehandling
I en botoxbehandling injiceras botulinumtoxin med en nål vilket resulterar i att rynkor och fina linjer reduceras. Behandlingen ger effekt direkt och håller i cirka fyra månader framåt.
Läs mer om botox
Plasmapen
En oerhört effektiv icke kirurgisk behandling som reducerar bland annat påsar under ögonen och rynkor. Med hjälp av så kallad fulguration som sker genom en elektrod hjälper man till med att strama upp huden.
Läs mer om Plasmapen
Mekanisk slipning – dermabrasion
En mindre vanlig form av behandling för att minska acneärr. Detta innebär att huden slipas ned till den ytliga delen av läderhuden. Denna typ av behandling passar den som väldigt grovärrbildning i ansiktet.
Dermabrasion – hudslipning
HIFU behandling
HIFU står för högintensivt fokuserat ultraljus som hjälper till med att strama upp huden. Detta är en icke kirurgisk och utan går till genom att man tillför värmeenergi till huden.
Läs mer om HIFU behandling
Boka ansiktebehandlingar hos Beutly

Skäm bort dig med en ansiktsbehandling

Vi arbetar med över 100 salonger runt omkring i hela Sverige. Kontakta oss redan idag för att boka en tid.

Boka behandling idag
Hur blir man av med acneärr?

Oönskade ärr i ansiktet?

Lider du av ärr efter acne? Eller andra oönskade ärr efter till exempel operation?

Läs mer…

hur du blir av med acneärr