Boka Plasma Pen-behandling

Beutly är en portal där du kan boka hud och skönhetsbehandlingar över hela Sverige

  • Vi hjälper dig att hitta rätt behandling på rätt klinik
  • Du betalar samma kostnad som om du bokat själv
  • Vi hjälper dig att jämföra priser
Boka konsultation

Lär dig mer om Plasma Pen eller kontakta oss för tidsbokning.

Plasma Pen

Plasma Pen – För behandling av rynkor, fina linjer, acneärr och slapp/hängande hud

Priset för Plasma pen beror på hur stort område som du vill behandla. Ett mindre område börjar på ungefär 3000 kronor och för att utföra behandlingen i hela ansiktet är prislappen runt 15 000 SEK. Kontakta oss för aktuella priser.

Allt om Plasma Pen

På den här sidan kan du läsa om Plasma Pen. Nedan ser du en sammanställning av de rubriker som återfinns i denna artikel. Använd snabblänkarna nedan för att hoppa direkt till respektive avsnitt.

Vad är Plasma pen?

Plasma pen är en ej invasiv hudbehandling där man med hjälp av riktad energi kan behandla oelastisk hud, rynkor och ojämn hudton. Behandlingen är ett modernt alternativ till exempelvis fillers-behandling eller andra typer av plastikkirurgi.

Själva behandling utförs med en liten handhållen apparat som ändvänds för att applicera elektricitet in i huden. Man kan säga att man på ett kontrollerat sätt ”bränner” huden med högintensiv energi och på detta sätt stimulerar kollagenproduktion. Behandlingen kallas ibland för Fibroblast. Man använder en slags ”plasma-blixtrar” som utsöndras i huden och får cellerna att dra ihop sig. Behandlingen sker i små mönster kring det område där man önskar att huden ska stramas upp och förnyas.

Plasma Pen - resultat - före och efter

Plasma pen resultat – före och efter

Resultaten innefattar föryngrad och mer elastisk hud samt jämnare hudton. Se bild för resultat av behandling med Plasma Pen.

Fibroblast

Vad kostar det att göra Plasma pen?

Priset för att boka en Plasma pen-behandling med Beutly varierar beroende på hur stort område som du vill behandla. Ett mindre brynlyft ligger på runt 3000 kronor. Om du vill behandla större områden i ansiktet kan prislappen ligga på runt 15 000 kronor.

Vad kan man behandla med Plasma pen?

Plasma pen är en behandling som hjälper för många olika typer av hudproblem. Bland annat är det effektivt för ett behandla acneärr, rynkor, fina linjer, kalkonhals och bristningar.

Risker/biverkningar med Plasma pen-behandling

Med Plasma pen slipper man att skära i huden och skapar istället en kontrollerad brännskada. Detta medför en del risker. Efter behandling uppstår ofta en irritation på det behandlade området och huden kan kännas öm. Efter utförd behandling brukar det uppstå små sårskorpor på det behandlade området och du ska försöka att inte pilla av dessa eftersom det då finns risk för ärrbildning.

Hur långe håller resultatet efter en behandling

Efter att du har gjort en behandling med Plasma pen kommer du att se omedelbara resultat som håller i upp till tre års tid.