Boka fillers-behandling

för rynkor, läppar, kinder och ärr

På denna sida kan du läsa om vad fillers är. Hos oss på Beutly kan du även boka fillers behandling på salonger över hela Sverige. Kontakta oss för tidsbokning
Boka Konsultation/tid för behandling
Beutly är en portal där du kan boka hud- och skönhetsbehandlingar. Vi samarbetar med salonger över hela Sverige. För att boka tid eller konsultation kontaktar du oss via formuläret uppe till höger.
Fillers
Priset för att boka fillers beror delvis på vad du vill behandla. Fillers för läppar, läppkontur, ledsna mungipor, läpprynkor, pannvek, ögonbrynslyft och kråksparkar börjar på cirka 3500 kronor. Kinder och Nasolabialveck ligger på runt 5000 sek. Priserna varierar beroende på ort. Kontakta oss för aktuella priser.

Vad är fillers?

Fillers är en oerhört vanligt förekommande invasiv behandling som går ut på att man med hjälp av en kanyl injicerar olika typer av produkter i krippen med syfte att skapa volym. Vid ansiktsfillers använder man syntetiska eller naturligt förekommande substanser som injiceras i exempelvis rynkor, fina linjer eller annan vävnad där man vill uppnå volym. Vanliga mål när man gör fillers är att jämna ut rynkor, förstora kinder/läppar eller att fylla ut exempelvis acneärr.
Restylane Skinboosters är ett av de kändare branschmärkena inom fillers
Fillers - Läppar
Fillers - Panna

Vart kan fillers användas?

Följande behandlingsområden för fillers är vanligt förekommande:

 • Läppförstoring
 • Förbättrad läppkontur
 • Motverka ledsna mungipor
 • Rynkor på läppar
 • Motverka kråksparkar
 • Skapa volym i kinder/kindben
 • jämna ut nasolabialveck
 • Höja upp ärr

Viktigt att tänka på innan du göra Fillers

Tips för hur kan du känna dig säker med din fillers behandling?

Innan du gör en fillers behandling kan det vara bra att undvika alkohol några dagar innan. Undvik även aspirin och ibuprofen. Tänk även igenom din budget och framförallt vem som utför behandlingen. Nedan Följer tips på vad du ska tänka på för en säker fillers behandling:

 • Välj rätt typ av fillers: det finns många piratkopior av de märken som finns på marknaden. Se till att det hushåll-märken som används. Välj alltså ett märke som har funnits under en längre tid.
 • Fillers ska endast utföras av certifierad läkare, tandläkare eller alternativt en sjuksköterska som samarbetar med en läkare. INGEN annan ska utföra en fillers behandling.
 • Rätt produkter: preparat som innehåller kollagen, eller en permanent substans bör ej användas. Vid användning av hyaluronsyra ska denna ej vara animalisk.
 • Överbehandla ej! Om du går till en seriös aktör ska denna alltid säga nej till onaturliga läppar.
 • Upprätta en långvarig relation med en och samma klinik.
Hur fungerar fillers?

Hur fungerar Fillers?

På bilden kan du se en demonstration över hur fillers fungerar. Mekanismen bakom resultaten av fillers är egentligen väldigt enkel att förstå. Med hjälp av att injicera substanser under huden skapar man volym.

Fillers före och efter

Se bild för resultat av fillers i läppar.

Olika typer av fillers

Viktigt att understryka är att vissa av dessa metoder inte anses säkra. Kontrollera alltid att det är kända beprövade märken som används vid din behandling.

Vad kostar Fillers?

Priset för att boka fillers beror delvis på vad du vill behandla. Fillers för läppar, läppkontur, ledsna mungipor, läpprynkor, pannvek, ögonbrynslyft och kråksparkar börjar på cirka 3500 kronor. Kinder och Nasolabialveck ligger på runt 5000 sek. Priserna varierar en del beroende på ort. Kontakta oss för aktuella priser där just du bor.

Skillnaden mellan Botox och Fillers

Den största skillnaden mellan filler och botox är att botox minskar aktivitet i ansiktsmusklerna för att på så sätt släta ut rynkor. Fillers däremot motverkar rynkor och fina linjer genom att fylla upp huden med olika preparat. Hur ska man då tänka när man väljer mellan botox och fillers? Det viktigaste att ta i beaktan är egentligen vilken typ av rynkor det är som du vill motverka? Botox är bättre när det kommer till dynamiska rynkor, alltså sådana rynkor som uppstår när ansiktet är i rörelse(huvudsak panna och runt ögonbryn). Fillers passar bättre för att motverka statiska rynkor, alltså sådana rynkor som även syns då ditt ansikte är avslappnat. Sådana rynkor utgörs av nedsänkningar i ansiktet och därmed kan en fillers göra dem mindre synliga.

Hur länge varar resultaten?

Resultaten av fillers varierar beroende på vilken metod du väljer (se ovan). Det kan alltså variera från sex månader upp till fem år beroende å vilken metod som används. Som sagt tidigare i denna artikel undvik permanenta substanser.

Boka Konsultation

Inget som står på denna sida bör anses som medicinsk rådgivning. Innan du bestämmer dig för att göra en behandling ska du alltid rådgöra med legitimerad sjukvårdpersonal.