Boka Yumilashes

På denna sida kan du läsa om Yumilashes. Hos oss på Beutly kan du boka  denna behandling på salonger över hela Sverige. Kontakta oss för tidsbokning
Boka Konsultation/tid för behandling
Beutly är en portal där du kan boka hud- och skönhetsbehandlingar. Vi samarbetar med salonger över hela Sverige. För att boka tid eller konsultation kontaktar du oss via formuläret uppe till höger.
Fotocred: Sevgistockholm.com
Fotocred: Sevgi Kalabas
Priset för Yumilashes ligger på runt 1000 SEK. Priserna varierar lite beroende mellan orter och salonger.

Vad är Yumilashes?

– “ett naturligt  och permanent franslyft”

Yumilashes är en teknik som används där man utan lösögonfransar lyfter och ökar volymen i den naturliga fransen. Det är alltså en teknik för naturliga franslyft där man med hjälp av kreatin lyfter fransarna med permanenta resultat. Ett så kallat ”permanent franslyft”.

Yumilashes - Före och efter

Ett varumärke som har revolutionerat marknaden

Yumilashes är ett varumärke som har revolutionerat marknaden och anses som ett idealt sätt att förstärka den naturliga skönheten i dina egna fransar. Yumilashes är en ej-invasiv behandling och är helt smärtfri. Med Yumilashes kommer dina fransar få den där perfekta curlen och dina ögon framhävs på ett ungdomligt och glamouröst vis.

Yumilashes – Före och efter

Se bild…

Vad är Yumilashes

Hur fungerar Yumilashes?

Yumilashes är en advancerad teknik som använder sig av ett så kallat kreatin-lyft. Det är ett alternativ för falska ögonfransar och ger naturliga fransar som håller länge. Tekniken fungerar genom att man boostar och lyfter varje enskild frans för att sedan ”tona” dem vilket resulterar i tjocka, mörka och långa fransar. Behandlingen pågår i cirka 45 till 90 minuter.

Hur länge håller Yumilashes?

Yumilashes håller i cirka 8 till 12 veckor. De ser däremot som absolut vackrast ut de första fyra veckorna. Efter att du har gjort dina Yumilashes kommer du normalt att märka att det börjar växa nya och mer raka fransar kring dina ”lyfta” fransar.

Vad kostar det att göra Yumilashes?

Att göra Yumilashes kostar cirka 1000 sek. Hos Beutly kan du boka behandlingen på salonger över hela Sverige och priser varierar lite från ort till ort. Kontakta oss för aktuella priser.

Kan man använda maskara på Yumilashes?

Självklart går det använda maskara på Yumilashes! Men många låter ändå bli på grund av att de anser att den naturliga effekten av behandlingen är tillräcklig.

Hur ofta bör man göra Yumilashes?

En normal ”cykel” för dina ögonfransar ligger på runt tre månader, det vill säga så lång tid det tar innan du tappar dem.

Är Yumilashes säkert?

Ja, Yumilashes är en säker och ej invasiv behandling för dina ögonfransar.

När kan man duscha, bada eller tvätta sig efter Yumilashes

Du bör vänta cirka 24 timmar efter att du har gjort Yumilashes med att tvätta ansiktet.

Vem kan utföra behandlingen

För att göra Yumilashes krävs en särskild utbildning som ges av bland annat Aesthetics the Secret Academy AB. Utbildningen går att göra i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Yumi-brows

Den besläktade behandlingen Yumi-brows ögonbrynsbehandling vilken precis som Yumilashes bygger på keratin. Det är för närvarande en av de hetaste trenderna inom ögonbrynslaminering. Det är en naturlig behandling där man skapar symmetri och gör ögonbrynshåren jämnare och mer lättarbetade. Behandlingen passar dig som har oregerliga ögonbryn utan naturlig symmetri. Yumi-brows behandlingen kostar runt 750 SEK.

Läs mer om Yumi-brows

Yumilashes - Schweiz

Yumilashes – Historia

Behandlingen uppstod runt 2011 i Schweiz och grundades av Derma-PigmentOlogist. 2012 spred den sig till Frankrike och sedan dess har den haft starkt fäste på marknaden på grund av dess revolutionerande teknik och långt bestående resultat. Idag finns behandlingen i över 65 länder.

Boka behandling