Bli av med rynkor hos Beutly

Beutly är en portal där du kan boka hud och skönhetsbehandlingar över hela Sverige. Vi gör det lätt att jämföra priser och att hitta en salong som utför den behandling som du letar efter.

Se salonger och jämför priser
Rynkor under ögonen

Metoder för behandla rynkor

Nedan ser du några olika behandlingar som går att boka på beutly som behandlar rynkor.

Dermapen

Dermapen (microneedling) är en metod där man använder små nålar för att minska rynkor i hela ansiktet.

Laserbehandlingar

Med hjälp av till exempel fraktionerad laser behandlar man rynkor genom att skapa en stor mängd väldigt små behandlingspunkter i huden.

Fillers

Fillers innebär att fylla huden med produkter (oftast stabiliserad hyaluronsyra) och på så vi släta ut rynkor och fina linjer. Ett exempel på fillers som används för rynkor är Restylane skinbooster

Kemisk peeling

Med hjälp av olika typer av syror (till exempel AHA och TCA syror) ger man huden ett litet lyft som kan hjälpa för rynkor.

Behandla rynkorna runt munnen

Att reducera rynkor runt munnen

Ett snällare namn för detta är ”pussrynkor”. Med åldern uppkommer ofta dessa tvära sträck runt överläppen och nedre delen av munnen. Läs mer om hur du kan få bukt med dina pussrynkor med Beutly.

Rynkor runt munnen
Rynkor i pannan

Hur får man bort rynkor i pannan

Glabella, argrynkan eller bekymmersrynkan. Rynkorna mellan ögonen kan inge ett besvärat ansiktsuttryck och är därför något som många vill motverka. Rynkor mellan ögonen behandlas som oftas med muskel avslappnande, fillers eller dermapen.

Rynkor under ögonen

Ta bort rynkor under ögonen

I folkmun kallas dessa rynkor för kråksparkar. Behandlingar som anses effektiva är ögonlocksplastik, fillers och laserbehandling.