Snarkbehandling med laser

Nightlase – behandla snarkning med laser

Beutly är en portal där du kan boka hud och skönhetsbehandlingar över hela Sverige. Vi gör det lätt att jämföra priser och att hitta en salong som utför den behandling som du letar efter.

Lär dig mer om Nightlase eller hjälp oss hitta en klinik nära dig! Boka en Kostnadsfri videokonsultation idag.

Boka en konsultation
Snarkbehandling med laser

Allt om Nightlase

Förutom att snarkning kan vara störande för den som behöver lyssna på det, kan det dessutom påverka din hälsa. Snarkning kan få påföljder som högt blodtryck, försämrad sömnkvalitet och hjärtinfarkt. Men nu finns det en snabb och effektiv behandlingsmetod för att sluta! 

Vad är Nightlase?

Nightlase är en patenterad och mycket effektiv laserbehandling för att minska snarkande. Helt utan operation och obehagliga bettskenor finns det nu en snabb väg för få bukt med snarkande. Laserenergi har använts inom både medicinska och kosmetiska i årtionden. De senaste åren har däremot en ny typ av ej kosmetiska applikationer kommer ut på marknaden som med hjälp av laserbehandlad värme kan strama upp vävnader. Det är denna typ av teknik som Nightlase bygger på.

Hur går det till?

Snarkning beror som oftast på att gommen är slapp. Med hjälp av en laserapplikation verkar Nightlase genom att strama upp vävnader i svalget och kan på detta sätt motverka snarkningar. Laserljuset värmer vävnad på ett kontrollerat sätt. Vävnad som värms upp dras ihop och krymper. Detta är en teknik som har använts inom skönhetsindustrin under en väldigt lång tid. Uppstramningen som lasern åstadkommer leder till en mer öppen andningsväg och därav minskat snarkande.      

Hur många behandlingar krävs?

De flesta märker skillnad efter endast en behandling men oftast rekommenderas tre omgångar med Nightlase. Resultaten beror lite på hur din mun är skapt. Personer med ett väldigt trångt svalg kan få en något begränsad effekt från behandlingen.  

Vem ska inte göra behandlingen?

Personer med exempelvis epilepsi, som tar mediciner för ljuskänslighet, med maligna tumörer och med vissa typer av blodsjukdomar ska inte göra nightlase. 

Hur lång är behandlingstiden?

En behandling med Nightlase tar cirka 30-45 minuter.

Efter behandling

Till skillnad från kirurgiska behandlingar för att minska snarkande har Nightlase ingen konvalescens. Efter behandlingen kan du förtära mat och och dryck. Du kan egentligen direkt återgå till ett normalt liv efter behandlingen

Gör det ont?

Nightlase är en smärtfri behandling.     

Vad kostar det?

En behandling med Nightlase kostar på en av våra kliniker 15 000 SEK. Du kan boka in en kostnadsfri konsultation hos oss på Beutly.