Priset för en behandling med NBE 1000 börjar på cirka 2000 SEK.

NBE 1000

Beutly är en portal där du kan boka hud och skönhetsbehandlingar över hela Sverige. Vi gör det lätt att jämföra priser och att hitta en salong som utför den behandling som du letar efter.

Lär dig mer om NBE 1000 eller hjälp oss hitta en salong nära dig!

jämför kliniker
Priset för en Cryopen behandling brukar inte ligga på mer än 450 kronor.

Vad är NBE 1000?

NBE 1000 står för Nannic Beautifying Energy. Det är en behandling där man använder en apparatur som med hjälp av elektromagnetisk energi slussar ned ett serum på djupet av huden för optimal verkan. Resultatet blir ett slags ansiktslyft som samtidigt är skönt och avkopplande. NBE 1000 är en djupgående ansiktsbehandling där du slipper nålar, kirurgi och biverkningar.

Förväntade resultat:

Effekten av NBE 1000 blir att cellernas förnyelse stimuleras och huden tightar ihop sig samtidigt som den stärks. NBE 1000 används för att behandla olika ålderstecken, bland annat rynkor/fina linjer, påsar/mörka ringar, förslappad hud och ojämnheter.
NBE 1000 är en avkopplande behandling som verkar direkt. Inom NBE 1000 finns det lite olika varianter som hjälper mot olika hudproblem. NBE 1000 tear thorugh används för att effektivt behandla påsar och mörka ringar runt ögonen. NBE Deep skin innebär en micropeeling med blästring(det vill säga hudslippning) som inkluderar inslussning av serum. Effekten är att huden blir ren, hudtonen blir jämnare och ett lyster skapas där rynkor blir mindre framträdande.
För bästa resultat rekommenderas ofta en kur på 5 behandlingar med NBE 1000.

Risker/biverkningar:

NBE 1000 kräver ingen återhämtningsperiod för huden och man slipper smärta, rodnad eller svullnad. Riskerna med NBE 1000 är generellt sätt små.

Inget som står på denna sida bör anses som medicinsk rådgivning. Innan du bestämmer dig för att göra en behandling/operation ska du alltid rådgöra med legitimerad sjukvårdpersonal.