Hos Beutly kan du boka hydrafacial från 995 kr.

Hydrafacial

Beutly är en portal där du kan boka hud och skönhetsbehandlingar över hela Sverige. Vi gör det lätt att jämföra priser och att hitta en salong som utför den behandling som du letar efter.

Lär dig mer om Hydrafacial eller hjälp oss hitta en salong nära dig!

jämför kliniker
Hos Beutly kan du boka hydrafacial från 995 kr.

Vad är Hydrafacial?

Hydrafacial är en oerhört effektiv ansiktsbehandling som behandlar orenheter samtidigt som huden återfuktas på djupet.

Förväntade resultat av Hydrafacial:

Effekten av Hydrafacial är en uppfräschad hy med synlig lyster. Under behandlingen suger munstycket som används vid en hydrafacial upp pormaskar och orenheter. Det vill säga innefattar behandlingen en portömning. Samtidigt exfolieras huden genom att ett serum slussas ned i huden. Detta kommer hjälpa huden att förnya sig själv.

Vad kan man behandla med Hydrafacial?

Med Hydrafacial kan man behandla alltifrån acne, pormaskar till torr och livlös hud. Behandlingen hjälper även mot rynkor, ärr, påsar under ögonen, ojämnheter och gör dem mindre framträdande.

Risker/biverkningar med Hydrafacial:

Hydrafacial passar för alla olika hudtyper. Generellt sätt finns det väldigt få biverkningar med en Hydrafacial behandling.

Inget som står på denna sida bör anses som medicinsk rådgivning. Innan du bestämmer dig för att göra en behandling/operation ska du alltid rådgöra med legitimerad sjukvårdpersonal.