Boka tid för Femlift i Stockholm

Femilift är en typ av slidförsnävning som utförs med hjälp av laserbehandling. Det är en av de ledande Branschmärkena inom vaginal försnävning som utförs med laser. Lasern tillverkas av Alma Laser och är en typ av fraktionerad laser. Eftersom lasern är det ledande märket inom laserbehandling för slidförsnävning har det ofta blivit synonymt med laserbehandlingar som används i intimsyfte.

En annan typ av intimlaser är Fotona SMOOTH®, vilket är en patenterad lasermetod som erbjuder skonsam behandling för vaginala problem som exemelvis läckage, torrhet, slapphet och irritation.

*En slidförsnävning är ett ingrepp som görs i syfte att strama åt de vaginala musklerna, efter exempelvis en förlossning. Detta kan göras genom kirurgi eller laserbehandling, så kallad intimlaser.

Slidförsnävning i Stockholm 

Hos Devita är du i trygga händer. Att ge våra kunder skräddarsydd och professionell service är det viktigaste för oss. Hos oss kan du boka både kirurgiska och icke-kirurgiska behandlingar. Vi har även ett brett utbud av laserbehandlingar och är alltid på tårna med att fånga upp den senaste forskningen och trenderna inom skönhet och estetik. På kliniken arbetar Marin Florica som är Gynekolog sedan 1996. Marin har en bakgrund som överläkare med specialistkompetens inom intimkirurgi.

Om du har frågor kan du nedan boka in en kostnadsfri videokonsultation hos Devita i Vasastan redan idag!

Boka kostnadsfri videokonsultation