Exilis ultra 360

Beutly är en portal där du kan boka hud och skönhetsbehandlingar över hela Sverige. Vi gör det lätt att jämföra priser och att hitta en salong som utför den behandling som du letar efter.

Lär dig mer om Exilis ultra 360 eller hjälp oss hitta en salong nära dig!

jämför kliniker

Vad är Exilis ultra 360?

Exilis ultra 360 är en metod för fettreducering som går ut på att man med hjälp av radiofrekvens och ultraljud värmer upp och kyler ned underhudsfett. Detta leder till att vävnaden stramas upp och nyproduktionen av kollagen snabbas upp, vilket får fettlagren under huden att reduceras. Exilis ultra 360 passar den som har löst hängande hud, fettdepåer som inte ger med sig trots viktnedgång och exempelvis den som har mammamage.

Förväntade resultat:

Resultaten från Exilis ultra 360 upplevs enligt vissa som direkta. De flesta som gör behandlingen brukar däremot genomgå 2-4 behandlingar. För varje kroppsdel tar behandlingen cirka 15 minuter till en halvtimme. Hur snabbt man ser resultat beror även på vilken kroppsdel som behandlas. För ansiktet brukar det krävas cirka 4 behandlingar och för kroppen 6-8 behandlingar. Resultaten förbättras även över tid.

Risker/biverkningar:

Viktigt att understryka är att Exilis ultra 360 inte ska anses som ett komplement till sund kost och en aktiv livsstil. Direkt efter behandlingen kan det behandlade området bli en aning rött/rosa men detta brukar ge med sig inom en timme. Ibland blir det behandlade området aningen ömt efter behandlingen. Väldigt ovanliga bieffekter från Exilis ultra 360 är svullnad, blåsor, ärrbildning allergiska reaktioner och illamående.

Inget som står på denna sida bör anses som medicinsk rådgivning. Innan du bestämmer dig för att göra en behandling/operation ska du alltid rådgöra med legitimerad sjukvårdpersonal.